Dunyevi 2 saatönce haşlanmış tavuklu pirinç pilavı salata ayran yedim prilam içmiştim normalde çıkarmam midem çok ekşidi bulandı ve çıkardım şimdide göbek deliğim çok ağrıyor karnım genel anlamda ağrıyor zehirlenme olabilirmi 14 haftalık hamileyim
Xxx0101 Dunyevi canım biraz daha devam ederse acilden gidip bir baktır ben yaşadım seni korkutmak istemem ama doktora bir görün.. benim sabaha kadar sürmüştü
AyFa1608 Dunyevi senin bahsettiğim gebelik zehirlenmesi değil besin zehirlenmesi. Gebelik zehirlenmesi farklı bir durum ve 20.hatfadan sonra çıkıyor ortaya. Geçmiş olsun canım
Hallerimvarbenim Dunyevi Miden ekşidiyse eğer gebelik reflüsü de başlamış olabilir canım ona da prilam fayda etmiyor zaten o yüzden kusmuş olabilirsin benim bildiğim emin olmamakla birlikte gebelik zehirlenmesi daha çok yüksek tansiyondan belli oluyor sonra idrar testiyle belli oluyor
Dunyevi segah06 yok kusma durdu ishal yok salatadaki soğanmı acaba midemi mahvetti anlamadım normalde içnesem sürekli çıkarırım ama göbek ağrısı hiç yoktu
Dunyevi Hallerimvarbenim galiba besin zehirlenmesi ishalde yerini aldı karnım çpk ağrıyordu inşallah bebeğe bişey olmaz acile gitmeyi düşünüyorum