Hayalvemasal00 istanbulluanne zor valla canim. Ben evin icindeyim. Kayinbabamin da geliri var oda destek oluyor esimlede aliyoruz. Bi sekilde yetişmeye calisiyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsun kimseyi muhtaç birakmasin canim 🌷🍁😊
Hayalvemasal00 Anneyimm ay bnde ruyalarimda görüyorum. Boyle dogmus kucagimda emziriyorum 😂snra sabah uyaninca direk karnima bakiyorum dokunuyorum bazen. Bi bosluk oluyor sanki bazen icimde. Psikopata bagladim bildigin canim ya😂😂😂🙈🙈🙈
Eminee29 Merhaba kızlar bizimde 53 günümüz kaldı😊 konuyla alakasız ama istanbul içi aranızda doğum fotoğrafçısı tutan var mı acaba
Yuestun Hayalvemasal00 erkek canım 😌 senin ? Bakalım kim 🤔🤗 hazırlıklar ne durumda sende , ben hiçbişey yapmadım henüz🙄
Hayalvemasal00 Annisshh temizlik deyip duruyoruz ama kimse kendi temizliğinden bahsetmiyor bile kızlar:) kuafore gittiniz mi yoksa erkenmi. Ne zaman gidilir kacinci haftada. Ben bilmiyorum da
Sevinpoyraz Şafak 63 😊 hastane çantam hazır değil, içine neler koymam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok çünkü 😏
Hayalvemasal00 Sevinpoyraz bende kendimce koydum biseyler abartmaya gerek yok bnce canim. Eczane hastaneye yakin bisey lazim olursa tamamlariz. Ama cogu tamam zaten :)
Mrv06 Hayalvemasal00 şafak 23 herşey tamam ama çanta falan hazır değil 2 gün oldu taşınalı sırt agrım var fazlasıyla ve bol bol kasılma
Hayalvemasal00 Mrv06 bide bana sor canim hayatımda boylr sirt agrisi gormedim. Suan bi yandan tekmeleniyorum bi yandan belime baltalarla vuruluyor bicak saplaniyor sanki. Ben günümden once dogurcam kesin :(