ArvenMom Kızlar bi süredir aşırı baş dönmesi yaşıyorum sanki beynimdeki damarlar çekiliyo göz kapaklarım acıyo ve asla kafam kalkmıyor hamilelikte normal tansiyon kaç olması gerekiyor pek bilgim yok bilgisi olan yazabilir mi
2022bebeki ArvenMom Düşük tansiyon yaşıyor olabilirsiniz ölçüm cihazi edinmeniz de yarar var. 13/14 tansiyon risklidir gebelikte gerisi normal
pembiktavsan ArvenMom normali 12/8 ama bunun üstü 14 veya 15 gibi yüksek tansiyon olması gebelikte riskli. Düşük tansiyon pek sıkıntı olmuyor biliyorum.
Findukli_Lokum ArvenMom ben de düşük tansiyon var önceden de böylemiydi bilmiyorum gebelikte öğrendim. Özellikle sabahları baş dönmem çok oluyor vücudum aniden halsizleşiyor. Tuzlu bir şeyler yiyorum hemen sonra kendime geliyorum
ArvenMom Findukli_Lokum evet tansiyonum düşüyo sallanıyorum resmen benim gebelikle oldu yemek yemeden önce yada yemekteyken bianda oluyo
2022bebeki ArvenMom Ben de aynıyım gebeliğin başından beri ama sizin kadar kötü olmuyorum. Yüksek tansiyon risktir hamilelikte. Ölçülü tuzlu bir şeyler yemek tek çözüm 😬
ArvenMom 2022bebeki yani çok nadir yükselir ama düşme yaşıyorum aslında full tuzlu yiyiyorum ama düşüyo 🤦🏻♀️