Emine-bayar47 Kızlar 13 haftalık bebekler yer değiştirirmi 3 kere doktora gitim bebeğim sağda gözüküyordu ultrasonyon kağıdımdada sağda cıkıyo bu sefer başka bi hastaneye gittim bebek solda gözüktu ve şuan gerçekten solumda bi sertlik var
2022bebeki Emine-bayar47 Bebekler hareket eden canlilar nasıl sabit kalsınlar ki🙈 Su an her yerde geziniyor ayaklari elleri
Sernnnnn- Emine-bayar47 canım bende ilkten öyle sanıyodum ama doktor sağ sol ayarlaması yapıyor. Yani doktor ultrasonda açısını ayarlıyor
1asel-duru Emine-bayar47 ultrason resminde ters çıkıyor ayrıca belki hareket etmeye başladıysa yer değişmesi normal daha büyüdükçe kaburgalariniza bile çıkar
Sernnnnn- Emine-bayar47 bende kontrolerime gittiğimde bebek bi sağda bi solda oluyordu görüntüde doktor a sordum hocam 2 hafta once geldiğimde sağdaydı şimdi sola geçmiş diye doktorumda bana evet sağ sola kayabilir ama şuan ultrason görüntü açısını ben sol tarafa çevirdim daha net görmek için dedi.
Selbus Benim de baya bir soldaydı, 10. Haftada ortaya sağa doğru yaklaşmış. Doktora sordum hatta sabit kalmaz yer değiştirir dedi
Zln2152 Emine-bayar47 bende 15+4 haftalık gebeyim bebeğim hep sağdaydı ama bir haftadan beridir solda olduğunu anlıyorum hissediyorum çünkü sol tarafım şiş gibi ve sağa göre sert yani yerlerini değiştirebiliyorlar canım🙈😀