Gulsummldr Arkadaşlar karnımın sol tarafına girip çıkan ağrılar var yerimden kalkamıyorum. Yalnızım. Yalancı sancı dedikleri şey nasıl oluyo bu o mu? Yoksa panik yapmalı mıyım? Nefes bile alamıyorum ağrıdan. Sürekli olan bi ağrı. Keskin.
Aminesultan Gulsummldr kuzum korkma o gaz sancisidir buyuk ihtimal 33. Haftada bende de olmuştu kusma ve ishalde varmi bol bol yat kalkma
Bsk2101 Biraz sol tarafına yatıp dinlenmeyi denedin mi? Eğer öyle de geçmezse ılık bir duş alıp yeniden uzan eğer şiddeti ve aralığı artarsa doktora gitmelisin mutlaka.
Gulsummldr Bsk2101 şimdi deniyorum. Böyle keskin bi ağrı görmedm. Yalancı kasışmadan bahsediyolardı. Ama nasıl birşey onu bile bilmiyorum
Sakaryali54 Gulsummldr dusa girme sola yan yat ve agrinin gecmesini bekle eger gecmiyosa doktora gitmekisin.kac dakikada bir geliyo agri ona bak bi de panikleme stresde agrini artirir
Elifff1601 Geçmiyo ağrısı insan nefes alirken bile ağırıyo. Ben 3-4 gün cekmistim takii afedersin gazım bitene kadar
Gulsummldr Aminesultan Elifff1601 Sol kasığıma üç beş dakikada bi giren bi ağrı. öyleki ayakta duramıyorum. Sancı falan değildir dimi
Gulsummldr Aminesultan FadimeBulutKyak Elifff1601 Çok teşekkürler kızlar. Duş aldım soluma yattım hemen geçmedi ama uyuyup kalınca geçmiş sanırım. Anlamadm neden oldu. Ne oldu. İnşallah sadece gazdır
FadimeBulutKyak 31 ve 32 bendede birkaç hün olmuştu kasık ağrısı yürüyeniyordum araba kullanamıyordum ama geçti sonra gaz sancısı muhtemelen yalancı sancıda olabilir bu haftalarda normal dYanamıyorsan doktora git yanına birini çağır.