babylokum Merhabalar hastahane çantamı hazırlamaya başladım bebek kıyafetleri dışında neler koymam gerekli yardımcı olursanız tecrübeli anneler cok sevinirim🍀
cansualisa babylokum emzirme çayı gold kahve ketılll sakız bitter çikolata Emzirme sütyeni takım pijama gecelik üst düğmeli hepsi Çorap göğüs pedi kremi dependdd orkiddd gece uzun ne olur ne olmaz deodrant diş fırçası toka terlik taç çöp poşeti tuvalert kağıdı kokululardannn bayılıyorum o kokuya 🤣💕göz kapatıcııı ve rimelimmm🤣
Quenn1 babylokum yeni hazırladım bende Terlik Diş fırçası macun Bir adet önü düğmeli pijama takımı Bir adet lohusa gecelikli sabahlık takımı Bir adet hastane çıkışı giyebilmek için eşofman takımı ya da neyle rahat olursan Havlu koydum herkes koy kesinlikle lazım oluyor dedi Islak mendil Havlu kağıt İç çamaşırı Lohusa pedi Ben emzirme sütyeni almadım normal sütyen koydum para tuzağı olarak görüyorum eskiler emzirirken nasıl emziriyormuş Tarak Makyaj malzemeleri bunlar ekstra gerekirse diye 🤣 Göğüs pedi Göğüs pompası Kalın çorap, patik Aklıma bunlar geldi
Eldgrn babylokum kişisel malzemeler , boydan elbise, alt üst takım, lohusa takımı , terlik , göğüs pedi , göğüs kremi , depend , Hırka , emzirme örtüsü, emzirme sütyeni, ped, çorap, patik, lohusa tacı terliği bunları koydum
Nnanaa babylokum o kadar hazırlık yaptım kullandığım şeyler depend iç çamaşırı 1 takım pijama terlik emzirme atleti ve gümüş kapak oldu.🤷♀️ aniden suyum geldi öyle gittim çıkarkennde giderken giydiklerimi giydim zaten.
babylokum Quenn1 Havlu hiç aklıma gelmemişti ne için koymak gerekiyormuş bende koyayım bari teşekkürler :)
cansualisa Quenn1 sütyen ıcın çok yanlış düşünüyorsun ilk doğumun herhalde doğurunca görürsün önemini cnm🤣🤣
Quenn1 babylokum gerekli olabiliyormuş valla bende koydum bi küçük el havlusu bi de orta boy koydum fazla olsun eksik olmasın
babylokum Nnanaa bende fazla fazla bir sey koymak istemiyorum ama etrafımdaki herkes şunuda koy bunu da koy doldurtacaklar bana çantayı😣
cansualisa Quenn1 valla kızımda almadım Şebin dediğin gibi pet perişan oldum sonra anacım alıp yıkamış kurutmuş getirmişti hastaneye hiç unutmam hahaha
cansualisa Quenn1 askılıgımmm koptu mesela indir çek et yapmaktan en basiti asla pratik değil he mesela önden kopmalı sutyenımleee çok rahat etmiştim ama
Fatma63_41 Hanimlar lohusa terliği dışında ekstra terlik koydunuzmu bide el yüz havlusumu koydunuz dus havlusumu
cansualisa Fatma63_41 lohusa terliği yumuşak tırı vırıııı kuzum hele sezeryan da boş ilkimdennn tecrübe ettim bende böyle aldım pentidennn aşırı güzel ve rahat
Asyabuse Fatma63_41 lohusa terliği değilde özdilekte havlu terlik vardı yumoş bişey indirimde onu gördüm de aldım. Bi de plastik terlik crocs tarzı var onu koyucam tuvalet için. Havlu terlikle girmek istemiyorum