[silindi] Buna bir cözüüm yok mu? Forum da gezmeyi seviyorumm ama daha bi postu acamadan hemen reklam geliyor bide uzun suruyor.
elaymoms [silindi] aynı durumdan bende muzdaribim. Bir de gonderolere cevap verirken klavyenin çıkmaması durumu da cabası silmemek için zor tutuyorum kendimi bazen
Daisy0000 [silindi] Evet bıkkınlık geldi ,tam bişeye cevap yazıyorum pat reklam. Sinirlenip çıkıyorum
[silindi] elaymoms zaten tam bir cevap verirken geliyor reklam direk uygulamayi kapatiyorum p cevabi da yazamiyorum
elaymoms Tubatgn Tuba hanım cevap verirken klavyenin çıkmaması da sanırım uygulamayla alakalı bunu da iletebilir misiniz rica etsem.🌸♥️
Tubatgn elaymoms İki sorunuda ilettik annemiz. Birde telefonunuz android işletim sistemi ise uygulama verilerini sıfırlayıp tekrar giriş yapar mısınız? Klavye öyle düzelecek mi 🥰
GamzeMeryemm58 Formu okurken reklam gelmesi peki 😂 gerçekten sıkıcı olmaya başladı bir kere gelip gitsin noluyor ki böyle zırt bırt sinesi bozuyor 😠
[silindi] NURVaqif hee reklam geldiginde artik uygulamayi kapatip tekrar aciyorum, bu sefer Forum da ayni konuyu bulamiyorum, ararken tekrar reklam cikiyor. En kisa zamanda düzelir insallah