AhseninAnnesii Kızlar haftaya persembe veya cuma sezaryen olacağım salı günü netleşecek. Vücudumu hazırlamak icin, ev duzenim, cevreme bildirme zamani felan filan kisacasi her sey icin onerebileceginiz bir sey var mi?
cansualisa AhseninAnnesii çarşamba 07:30 da yatışım yapılacak amaliyat tarıhını al ona göre yayınlarsın kuzum ağdanı ol ben Salı günü föneee kas bıyık gidicemmm son şeylerimi de hazırladım ipek kirpik istiyorum ama merkez bulamadım adam akıllı 2. Dogumum olcak inş
sedaa_aa AhseninAnnesii sezaryen öncesi pek yapmanız gereken bir şey yok. Ben sezaryen öncesinde detaylı ev temizliği yaptırmış çocuğun yatağını falan odamıza hazırlayıp bir de buzluga ikramlık bir şeyler atmıştım. Bunların dışında bir iki gün öncesinde agdaya gitmiştim ve son gün Hem sütü getiriyor hem de gazı çıkarmaya yardımcı oluyor diye kayısı incir kuru üzüm hoşafı yapmıştım onu götürmüştüm hastaneye. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa aklınıza takılan cevaplarım
saitkereminannesi02 AhseninAnnesii Agdaya gitmiştim gece 12den sonra birşey yeme demişti doktor sanki bebek olunca hiç yemeyecekmişim gibi o gece künefe diye tutturup annem eşim filan gitmiştik 😁😁 Sabahda yatak hazırlamıştı annem salonda gelip yatarım diye birşey yapmaya gerek yok yani
Silay35 AhseninAnnesii gitmek istediğin kafe vs varsa git izlemek istediğin film varsa izle geri kalan hallolur motivasyonunu artıracak şeyler tap. Bi süre özleyeceksin çünkü
AhseninAnnesii cansualisa ya ben hamileligimde 1 kere agdaya gittim perisan oldum. Acayip pisik gibi tahris oldum. Dogum zamanindan 2 3 gun once gitsem daha iyi olur benim icin. Bende bi guzel bi bakim yaptirmak istiyorum aslinda. Simdi toparlanmam uzun surer felan o surecte kendime bakinca ekstra kotu hissetmek istemiyorum😅
bademli_puding cansualisa ya bende senin gibi düşünüyorum doğuma gitmeden fön çekmek istiyorum saçıma ama saçım fönlenince çok çabuk yağlanıyor seninde öyle mi acaba
AhseninAnnesii sedaa_aa kuru incir baya süt yaptigini duymustum da üzüm kayisi felan bunlar hoşaf yapilinca çok sekerli oluyor gebelik sekeri var bende. Siz soyleyince hatirladim dut da cok guzel süt yapiyor dut yapiyor dut alayim. Sezaryenden sonra kacinci saatinizde ayaklanabildiniz hastanedeyken
sedaa_aa AhseninAnnesii doğumdan sonra tüketmeniz lazım zaten danışın o zaman sıkıntı olacaksa kurularını tüketirsiniz. Dut da çok iyi geliyor. Ben 6. Saatimde kalkmıştım. İlki zor oluyor ama ondan sonra sık sık yürümeye çalışın her kalkışta biraz daha rahatlıyorsanız. Yürüdükçe gaz da daha kolay çıkıyor
cansualisa AhseninAnnesii evet insan kendine geliyor ağda vs yaptırdım da son rutişş salıya yapıcammm çarşamba 07:30 da yatışım var az bari kendime geleyim daha.m Utlu olurum sanki😀😀
AhseninAnnesii cansualisa istanbulda yasiyosaniz bi yer onerebilirim. Arkadasim yaptirmisti ve cok dogal guzel duruyodu 😊😊
cansualisa bademli_puding yok kuzum hiçbişi sürdürme yağ vs sprey Kızımda da öyle gitmiştim dön kaş bıyık ağda mis🤣🤣🤣 kolay oluyor vücûd sezeryandan snra hemen yıkanmıyor altımı yıkayıp duruyordum ay o banttan neler çektim doktor kızmıştı huyluyummm her gün yıkıyannn biri olarak o günü hiç yıkıyamamakkkk delirtiyor beni
bademli_puding cansualisa bende öyle işte hergün yıkanmam lazım ben ilk sezaryenimde makyaj yaptımda ameliyata girmeden hemşire sildirdi niye dedim mantıklı bi cevap vermemişti salak bu sefer yapcam sil desede silmem 😂😂
AhseninAnnesii cansualisa bahçesehirdeymis foto olarak paylasiyorum sizinle instagram sayfasini. Fiyatlar nasil hic bilmiyorum 😊 https://www.hizliresim.com/1x1c48f görsel]
bademli_puding AhseninAnnesii ay allah düşürmesin de benimde tam olarak planlı değildi yani 😂 doktor bir gün süre vermişti bende süslenip püslenip gitmiştim ameliyat sonrası için planlarım vardı olmadı benimde sonrası çok kötü geçmişti