SutlacimiYedimmiBen Iyi aksamlar hanimlar bugünkü menunuzde ne var? Bende; nohutlu tavuklu bulgur pilavi Kabak sote Yanina yoğurt Çocuklarımada havuclu patatesli tavuk haşlama.
Quenn1 Zumzugukodummuzzingillatirim kız senin kadar kayınvalidesini seven gelin görmedim ha maşallah size bazen postlarda cevaplarını görüyorum çok özeniyorum vallaha maşallah size 😅
SutlacimiYedimmiBen butterfly35 et sote yemeyeli uzun zamn oldu yapayim bnde bir ara afiyt olsun size
cansualisa SutlacimiYedimmiBen bugün itibariyle hazır yiyorum🤣🤣🤣 Salı gününe kadar yiyebilcemmm çarşamba yatışım var🤣
2022bebeki SutlacimiYedimmiBen Menüde;annem teyzemlere gitti pratik ne yapabilirim menüsü var🤣 Köfte, elma dilim fırın patates, buharda karnabahar brokoli salatası 🤞
AyFa1608 SutlacimiYedimmiBen kociş vardiyada tek olunca yemek gitmiyor yumurta haşlayıp tahin pekmez kaşar kahvaltılık yedim 🥲
birminnosannesi_ Valla eşim gece 1 de gelicek tek ben yediğim için dünki rosto köfteyi ısıtıp yicem sadece yanınada patates yaparım biraz :)
butterfly35 SutlacimiYedimmiBen bende çok uzun zaman olmuştu bugün yaptım. Şimdiden afiyet olsun size de 💜
Y-S SutlacimiYedimmiBen kuşbaşı eti düdüklüde haşlayıp kocaman bir soğanı ka vurduktan sonra ince Jülyen doğranmış havuç ve etleri ekliyorum. Basmati pirinci yıkayıp yarım saat kadar suda bekletip kavrulan et soğan havuç karışımının üzerine ekliyorum. bire iki ölçüde su koydum biraz tuz karabiber kimyon 4-5 diş sarımsak önce yüksek ateş sonra en kısıkta suyunu çekene kadar pişiriyorum. Bol vitaminli tavsiye ederim 🥰