Esinduman Evet ay sonunda bırakıyormuş bugün randevum vardı. 250 tl normal muayene ücreti biz hastalarına 200 tl Ceylan medicana medicabil jimer ile anlaşma yapmış 2 tane daha hastane ile anlaşma yapacakmış
dyg1606 1 kasim itibariyle hastaneden ayriliyor kizlar malesef. Ya onunla decam edicez ya esentepeyle devam edicez 🤔
MerveKya Emre bey de Doğum yaptım fakat bu haberi duyunca çok üzüldüm. Bu zamanda o parayı vermek çok zor bi muayene için. Kendisi çok iyi bi doktor.
MerveKya Esinduman evet birden bire böyle fiyat olması çok kötü oldu şuanki hastaları eminim benden çok üzülüyorlar çok iligili biriydi çünkü. Ani oldu
burcuozturk Beni aradı bugün cuma randevum vardı 10 da 3 aldı birde bu ayrılma işinden bahsetti ama cuma daha detaylı konusuruz dedi acıkcası 200 tl falan veremem ben yazık günah esentepeye suan zaten 115 tl aslında ama tanıdık oldugu ıcın 95 veriyoruz o bile fazla geliyo esentepede kadın dogumcuya gidicem inşallah
Nergs199 burcuozturk myane ücretleri 115 oldu .sizden nasıl 95 alıyorlar hala onu anlayamadim. Hastane kafasına göre mi takiliyor yani birindn 115 birinden 95 mi aliyor🤔
MerveKya Esinduman memnun kaldığı doktoru bırakmak istemiyor insan çok kötü oldu çok. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?