Uysalfeyza onehappymoom nts 100 tl mi olmuş geçen sene ben doğum yaptığımda 20 tl veriyordum 😀 doğum da zorunlu sezeryan dı 3500 felan verdim şuan 2 . Hamileliğim Cem beye gidiyorum tekrar 1 senede dünyanın zamı gelmiş
onehappymoom Uysalfeyza maalesef gereksiz şekilde arttırım yapmışlar cem bey olmasa asla gitmem oraya %100den fazla zam 🙄
1234__ Aynenkanka evet çok tatlış canan hanımı hiç görmedim ben isim olarak biliyorum Canan hanım nasıl
Aynenkanka 1234__ her şeyi tek tek anlatır benim için en önemlisi ulaşılabilir ve sorularıma cevap almak Canan hanım hem tecrübesi hem tatlı diliyle çok iyi bir doktor
Seydacavdarr Gulden23 muayene ücreti geçen gün sorduğumda 300 tl idi. Çok iyi güler yüzlü çok tatlı bi kadın. Sezeryanda bilmiyorum nasıldır ama bizim ailede onda doğum yapan çok kişi var hepsi çok memnun
Meltemkarakaya @Mommm03 20 haftalığız şuan evet bende çok memnunum çok iyi bir doktor siz kaç haftalıksınız
Mommm03 Meltemkarakaya 30+5 hamile kalmadan da hale hanima gttm sonra kızmda ona gttm yine hamileyim yine ona gidiyorum