mother2 Merhaba kizlar ben bu ay femera ve ovitrelle tedavisi gordum ve yilbasinda hamile oldugumu ogrendim suan daha keseyi goremedik carsamba gorucez side durumlar ne goren var mi keseyi
Merveasafgun mother2 ay aynı anda öğrenmişiz adetten 4 gün önce beta baktırdım 48 di bu gün baktırdım yükselmişti geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım rabbim tekrar yaşatmasın kese yi beta kaç ken görüyoruz acaba
Sinem0135 mother2 kuzum ben tam senin haftandan vajinal baktı doktor . Şuanki aklım olsa izin vermezdim bilmiyorum bir zararı var mı ama bende o gğnde sonra kanama oluştu . Bir hafta sonra ultrasonda gözükür
mother2 Merveasafgun valla 1000 den sonra goruruz dedi carsamba sira aldim en son cuma gittim bakalim insallah görürüz sen baktirdin mi tekrar betaya
Merveasafgun mother2 ben bu gün baktırdım işte yükselmişti acaba doktora bu hafta mı gideyim yoksa haftaya mı diye düşünüyorum
mommyily 4+4 den selam 🥰 bende 30 Aralık da öğrendim hamile olduğumu henüz doktora gitmedim 6. Haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum inşallah 🥰
Hfdkmn Merhaba bizde tüp bebek yaptirdik yilbasinda pozitif gördük suan 4+4 deyiz 😊 persembe kese icin ultrasona gidecegiz bizde nasipse