Merve2546 6 haftalık hamileyim yeni hamilelikte sivilcesi çıkan oldumu erkek çocuktamı çikar sivilce kız çocuktamı ?
Merve2546 CansuDRY Ayezhanim Nurbost Minigim38 Minikbalpetegim 2022bebeki bendiyebiriii beyzzsenturkk obirannea Teşekkür ederim hepinize genelde kız çocukta sivilce çıkar diyorlar onun için sormak istedim başına gelen varmı diye insan ister istemez merak ediyor birşey olunca a o öylemidir bu böylemidir diye ama Allah sağlıklı sıhatli eli kolu düzgün hayırlı evlat nasip etsin inşallah ❤️😘
Minikbalpetegim Merve2546 cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen hormonlardan kaynaklanıyor ama benim bebeğim kız merak ediyorsanız 🤷🏻♀️ ergenlik sivilcesi gibi sivilcelerim çıkıyor her gün 😅
Minigim38 Merve2546 hamile iken kızım oldu yüzüm aşırı derecede parlak oldu olan sivilcelerim bile geçmişti hiç sivilcem yoktu bebek gibiydi doğum yaptım 2,5 ay olacak sivilcelerim çıkıyor 🤦♀️🤦♀️
2022bebeki Merve2546 Erkek bizim cinsiyetimiz ve sivilcem çok çıktı o yüzden dedim alakasi yok diye🐣 sağlıcakla kavuşun inşallah
Minikbalpetegim Merve2546 amin canım sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez evlat sonuçta 🙏🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin
Merve2546 Minikbalpetegim amin canım Rabbim herkesin kucağını doldursun sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰😘❤️
Serapppp61 Merve2546 kız bebek anneleri çirkin olur dediler hep ama masallahim vardı hamilelikte çok güzelleşti cildim. Saçlarım çok dökülüyordu ve hamilelikte hiç dokulmedi aşırı gurlesti.
1Boncuk Merve2546 herkes kız çocuk annenin güzelliğini altı derdi cildi bozar vs dedi şükürler olsun bende böyle bir etki görmedim yani demem o ki cinsiyet ile bir bağlantı yok tamamen bünye meselesi