Deletedmom_1003 Kızlar malum hayat çok pahalılaştı bebekler için bir tane tulum bile 150 lira olmuş..Standartlaşmış siteler (trendyol e bebek civil hepsiburada lc waıkıkı ) hariç güvenle alışveriş yapacağım uygun bir yer varsa öneriz alırım valla
2022bebeki Deletedmom_1003 Şu an e bebekte%50 indirim var epey uygun fiyatlar bakmak isterseniz.lolons, en ucuz bebek market falan da diğer secenekler
berceste5155 Deletedmom_1003 burda birisi instagramda cildirins diye bir sayfa tavsiye etmişti bende alışveriş yaptım tam istediğim gibi geldi ürünler şeffaf kargoyla gönderiyorlar kapıda ödemeleri var outlettte çok uygun fiyatlı ürünler oluyor
Birglbiray En ucuz bebek marketi çok iyi görümcem falan da aldı gayette memnum bi de minicity uygun oluyor
Baharks Hüma bebe,jammybaby var .Hüma dan daha önce yapmadim alisveris ama jammybaby den almistim gayette guzel geldi istersenjz sizde bir deneyin
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_1003 minicityden aldim magazadan aldim ama internet alisverisi xe mevcut instgram adresi var sadece beden olarak buyuk almanizi tavsiye ederim
Hallerimvarbenim Deletedmom_1003 Lolons ‘un ürünleri hem çok uygun hem kalitesi çok güzel yıkadım ütüledim de hiç birşey olmadı malı güzel minicity var orası da denendi onaylandı çok güzel ürünleri uygun
Suheda_4406resul Deletedmom_1003 lonons diye bir site. Varmış ben trendyoldan alışveriş yapmıştım birkaç parça şey 1250₺ tutmuştu ama aldığım ürünlerin aynısı o sitede tam yarı fiyatiydi gayet uygun ama güvenilir mi kesin birşey diyemiyecem bende ilk defa görmüştüm yinede adını yazıyım bı gir bak istersen “Lonons”@
Pembesarelle2 Deletedmom_1003 e bebekte 3lü takımlar 160₺ düşmüştü onun haricinde babymall’da indirim vardı
Papatyaa_01 Deletedmom_1003 lolons, minicity, uğurlu bebe, birde en ucuz bebek marketi mi ne diye bi site vardı buralarda fiyatlar çok uygun ama ben alışveriş yapmadım ürünleri iyi midir bilmiyorum 🤷🏻♀️
sumosbaby Deletedmom_1003 uğurlubebe ve jammybaby den gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ürünleri kaliteli kapıda ödemeli sipariş verebilirsiniz isterseniz çok kısa sürede teslimat yapıyorlar beğenmezseniz iade garantisi de var