mmiraclee 75 beden göğüslerim var 30.hafta içindeyim hafif renk kararmasi var ama hiç büyümedi bebeğimi emziremicem diye korkuyorum böyle birşey olur mu 🥺
Eceaysezdmrr mmiraclee bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum güzel düşünün hersey bırazda beyinde bıtıryor ben bebegımı emzırecem deyın kendınıze surklı olumsuz düşünürseniz olumsuz olur 😇iyi düşünün
berceste5155 mmiraclee göğüs büyümesiyle lakası yok canım benim küçük göğüstede süt oluyor canını sıkma yavrun doğmadan bilemezsin ne olacağını. Benim göğsümde normalde de büyüktü ama hamilelikte büyümedi sütüm de doğumdan sonra hemen geldi şükür anca doğumdan sonra büyüdü göğüslerim.
Asyabuse mmiraclee bende 30 haftalığım ilk zamanlar daha dolgundular nedendir anlamadım böyle bi boş boşlar sanki 🤷🏼♀️
Shedaay mmiraclee sütün gelip gelmemesinin göğüs yapınla bir ilgisi yok canım hiç göğsü olmayıp çok fazla sütü gelen tanıdıklarımda var
mmiraclee Eceaysezdmrr ayyy valla eşim de annem de aynı fikirde neden büyümüyor diyorlar ilk gebeliğim tedirginim
turnaolmez 80 dan 95 bedene çıktı bazen taşıyamıyorum . 28 . Haftadayım 26 da sıvı geldiğini fark ettim . Bilmiyorum bundan sonra nasıl olur . Herkesin hamileliği farklı korkma seninki büyüyecek diye birşey yok emzirirsin inş ❤️🙏
mmiraclee turnaolmez hala aynı sütyenlerimi sıkmadan giyiyorum 30.haftamdayim 9 kh aldım bebeğim 1500 gr yani herşey iyi ama süt dolmuyor gibi sanki 😮💨
Eceaysezdmrr mmiraclee hiç canınızı sıkmayın dediğim gibi pozitif düşün herkesin göğsü şişecek diye birşey yok
2aslan_annesi07 mmiraclee göğüsle alakası yok benim de büyümedi 80 bedenim ama 2 bebegim de her ay bir bucuk kilo aldi
mmiraclee Eceaysezdmrr böyle yorumlardan sonra rahatladım biraz psikolojimi kontrol etmemin önemini anladım 🥰
yagizegemom mmiraclee buna benzer bi post bende açmıştım hala büyümedi göğüslerim çok küçük acaba emer mi tutabilir mi korkusu yaşayıp duruyorum😢
mmiraclee yagizegemom süt gelsin de bi şekilde emer diye düşünüyorum benimkini de benim tedirginliğim süt oluşmuyor mu diye acaba 🥺
snm-ekr1 mmiraclee bnmde ilk hamileliğimde hiç büyümedi doğuma kadar sonra hastaneden eve geldim sıcak duşa girdim çıktığımda süt akıyordu ve kocaman olmuşlardı bende şaşırdım o yüzden hiç takmayın süt geldiğinde otomatik büyüyorlar zaten göğüs küçük diyede az sütüm olcak diye endişelenmeyin
Minikalbim111 snm-ekr1 benimde hamileligimin ilk aylarında serttiler ve büyümeye başlıyorlardı fakat suan eski halind döndü neden acaba