Lalrae arkadaşlar çok özür diliyorum ama bu ve buna benzer kaynana görümceler neyin kafasını yaşıyor ya. Şükür başıma bazı okuduklarım gibi şeyler gelmedi. Hiç kimseninde gelmez inşallah. Ama bu ne arkadaş. Git gelinin evinde kal. Sanki gelip kalsa geberip gidicek. Ya çok mu zor oğlunun hanımını ya da kızının kocasını kendi evladın gibi görmek. Torun geliyorsa gelin damat sayesinde geliyor evlatlar kendi kendine yapmıyor ki bu çocukları. Yani insanlarımız nasıl böyle bir zihniyet taşıyor. Bu nasıl bir görgüsüz yaşama biçimi. Yemin ederim hepsini bi kaşık suda boğasım geliyor.
Çok özür dilerim lafım size değil ama ben altta kalan biri değilim. Sizin yerinizde olsam bakmak isteyen benim evimde baksın. Bakmayacaksan da annem gelip bakar de kestir at. Kimsen yoksa kocana doğum izni verirlerse -vermeseler bile izin alsın kocan baksın sana. İnsanın evinden rahat yer yok. O kadar düşünceliyse gelir evinizde bakar. Benim kendi annemle evim yanyana. Annem doğumdan sonra 3-4 gün bizde bakayım hafifleyince senin eve gidelim evin soğuk oluyor hem dedi, kendi anneme bile hayır dedim.
Ay kusura bakmayın lütfen böyle şeyleri üst üste okudum galiba sinirlendim valla 😅