esmerella37 Adetten 4 gun snra yumurtlama gordum ama ben enfeksiyon icin fitil kullanıyorum ilişkiye girsem gece sabahta fitili koysam sorun olurmu ? Yada ilişkiden snra fıtılı koysam sorun olurmu ?
Zln2152 esmerella37 bence siz önce enfeksiyondan kurtulup ondan sonra gebelik düşünmelisiniz hem fitil falan da kullanıyor muşsunuz bu dönmede oluşan gebelik ne kadar sağlıklı olabilir ki? Enfeksiyonun var oluşu bile gebeliğe engel.
Mavidunyamm esmerella37 fitil kullanırken ilişkiye girilmez doktorun söylemesi lazımdı. Bende enfeksiyon için kullanıyordum ilişki olmadı. Enfeksiyon bitti diğer ay hamile kaldım
funnymummy esmerella37 canım kullandığın ilacın içeriğini okumalısın bazıları hamilelere ve şüphe taşıyanlara önerilmiyor öyle bir durumda kullanırken kalsan daha kötü sonuçlar doğurabilir geçmiş olsun
Hsynflz-1303 esmerella37 bende gebelik istiyorum ama mantar var bende de fitil kullanma dedi doktorum hap kullanıyorum
esmerella37 Zln2152 evet haklısınız ama 3 senedir deniyorum gebelık denemekte fayda var diye ne bliyim 🥹
Zln2152 esmerella37 haklısınız beklemekte zor biliyorum sizi de çok iyi anlıyorum ama bence enfeksiyon olarak tedavinizi bitirip temizlenmelisiniz. Bende enfeksiyonum varken gebe kalamamıştım çünkü enfeksiyon gelen spermleri öldürüyor öyle illet birşey. Tabi tercih sizin umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik elde edersiniz 🫶🧡
esmerella37 Mavidunyamm ben aile hekimindn aldım rahatszlıgımı soyledim enfeksiyon dedi ilac verdi ama cinsel ilişkiye grme fılan demedi o yuzden
esmerella37 funnymummy lastıkte hasar yapabilir bu nedenle ovillerin prezervatifle ve dogum kontrol amacıyla kullanılan diyaframlarla temasından kacınınız aksi taktirde istenmeyen gebelıkler meydana gelebilir yazıyor yani ne demek