efeduru minikoglumuz aynen sacma sapan seylere cevap verirler adam gibi soru sorana vermezler evet canim bebek hareketi onlar bende oyle hissediyodum 🥰
Ozleem_25 minikoglumuz 22+4 üm 2 3 haftadır bende de oluyor aynısı resmen gıdıklıyor bide köşelere kadar gidiyo bu kalça kemiğinin oralara ordan gıdıklıyo içim bi hoş oluyo☺
minikoglumuz Esrak42 erken değil mi biliyorum canım inan ilk hamileligim eger bu karincalanma gidiklanma bebek hareketleri ise ilk bunu 19 da ufak ufak bi 2.3gunde bur hissediyordum. şimdi ise son iki gündür aşırı Bi gidiklama var
Nazli-61 minikoglumuz ben 16. Haftamın sonlarında çok minik hissetmiştim sonrasındada devamlı Şuan 27. Haftamdayım eğer zayıfsanız hissetmeniz normal ☺️
Esrak42 minikoglumuz teşekkür ederim bebek hareketleriyse bende hissediyorum ama çok az çok değişik bir his 🥹
Esrak42 Nazli-61 evet zayıfım ilk hamileliğim ve genellikte ilkte geç hissedersin derler ama hissediyorum 😊
Nazli-61 Esrak42 o hafta çok erken ama anca 16. Haftadan sonra hissedersin gaz falandır o çünkü gazda benziyor bebek hareketine
minikoglumuz Ozleem_25 yaa aynen yaa yanlara gidiyor gobek alti gobek üstü gidiklamadi yer kalmıyor öyle de güzel ki ağladım ya gidiklaniyorum diye sinirim bozulmuştu 😁😁
Ozleem_25 minikoglumuz Ben cenaze evine gittim orda zor tuttum resmen kendimi öyle bi fena kii tam yerini buldu😂