Gercekgulbahar İkizlere hamile olup devlette doğum yapan varmı birde sezeryan oluyor dimi ikizler süreç nasıl ilerliyor devletteki doktorlar mı yönlendiriyor acaba
Gamzegll Gercekgulbahar ben şehirde yaptın bir daha olsa bir daha yaparım hayatımın ennn güzel en özel günüydü benim gibi iğneden korkan biri şarkılar söyleye söyleye doğum yaptı 🎶💜💜
baby3_ Gercekgulbahar ben ikizleri sezeryanla doğurdum ama 6 cm de açıklığım vardı kızımın biri çok kötü bir yerleşme yapmış riske atmak istemedi iyi ki de öyle olmuş. Sezeryanda bile bastırdılar pozisyondan. Ama devlette olmadım
Kubraa033 Normalde özel takipliyim doğumu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum 13.bin doğum parası vermek biraz zorlar o yüzden şehir hastanesine gideceğim
D_aly Ben devlette doğum yapcam ikizleri riske atmayip sezaryen doğum yaptırıyorlar. Son anda dönme riski oluyormuş
Bebekdelisi Kubraa033 birini emziriyorum alıcam bu hafta digeri bır tık geri ama cok degıl oksijenden yenıcıktı oda bakalım 40 gün oldu içerseler
Kubraa033 Bebekdelisi ya oldumu o kadr kiloları ne kadar oldu canm erken doğumdan dolayı bi sıkıntıları oldumu
Bebekdelisi Kubraa033 oldu cnm 40 gün kılo 2300/2200 suan sıkıntı olmadı ama bırı entübe oldu sonra oksijen sonra mama aparatları çıktı derke sona az kaldı
Kubraa033 Bebekdelisi hadi insAllh sağlıcakla kavuş bebişlerine özeldemi doğum yaptın sen canm devletteysn bebişlere ilgi nasıl 32 haftalık oldum bügün özelde doktorum 13 bin dedi ikiz sezeryan ücreti devlete geçmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bi yandan
Kubraa033 Bebekdelisi ne kdr ücret odedinz burda benm özel hastanede bebek yenidoğN yoğun bakım yok 34 hafta üstü için küvez var sadece araştırmaya sevk ederim demşti doktorum zaten ücrette bizi aşıyor bakalım
Kmelikem1 Kubraa033 canım özel hastaneler Yenidoğan yogun bakimi icin ucret talep edemiyorlar. devlet karsiliyor.
Bebekdelisi Kubraa033 25 bin canım 2 de epıdural parası verdım ben baya pahalıydı ama yoğun bakımdan sebeb bu hastane secıldı küveze ek hiç bişi ödeme yok devlet karsılıyor