Merhaba Hanımlar,
Benim kızım bebekliğinden beri kabızlık yaşıyor buda yememesinden kaynaklanıyor lifli gıdalar sebze yemekleri yemez hep çöpe gitti yaptığım yemekler, 6. Ayından beri hala devam eder kayısılı yoğurt veririm hep bu şekilde tuvalete çıkar ama yine zorlanıyor acıyor diyor sabah salatalık zeytin ekmeğine bişeyler süresiz çay yada süt bu şekildedir öğlen ise makarna yanına yine kayısılı yogurt akşam ise pilav yanında nogurt yemeği kuru baklagillerden bildiğiniz bütün bütün yutmaz püre şeklinde veriyorum yesin diye diğer türlü yemiyor sadece pilav ve makarna çiğner yutar gece de yatmadan önce çorba yogurt bu şekilde gider hep değişmiyor hiç sadece baklagillerden değişiklik oluyor doktora söyledim sebze yemesi lazım diyor yemiyor çocuk ağlıyor kusuyor zorlayınca 3 yaşına girecek inşallah ama her tuvalete gittiğimizde büyük tuvaletini yapacağı zaman acıyor popom diye bağıra bağıra yapıyor ben sizlerden ilaç değilde doğal hergün verebileceğim bişey varmı bunu sormak istedim yardımcı olabilecek biri var mı?