Melekg Detaylı ultrason dan çıktım yeni bebeğimin kalbinde çok küçük Bi delik varmış doğana kadar geçer yada 2 yaşında kadar geçer dedi ama üzgünüm başına gelen varmı diğer yerleri çok şükür sağlıklı
Tugceasel21 Melekg merhaba canim uzulme benim kizimin kalbinde 2 delik gorulmustu 1 kapandi birinde 2 yaşında gidicez merak etme kapanir allahin izniyle uzulme hic takma bende cok korkmustum ama bisey olmuyor
prensannesii_ Melekg cabum benim oğlumda da vardı ben detaylı ya girememistim ama doğumdan sonra öğrendim doktor masum üşürüm genelde yeni digan bebeklerde sık karsilasiyrz takibi olacak dedi sonra geçti çok şükür
SerapBagci Melekg banada küçük bi leke var ama korkulacak bisey değil bi bulgu dha olsaydı down sendromu ihtimali verilebilirdi ama başka bir bulgun yok korkulacak durum yok dedi
Melek___ Bende de öyle demişti sonradan kapandı sorun yok çok şükür daha küçük kapanır doğunca da bakılıyor zaten.sikinti yapma
Nesli8181 Melekg benim bebeğim için de efendim bu haftalarda olur dendi ayrintiliya girdim hci bisi çıkmadı bende kalp hastasıyım hamile kalmam yasaktı ama olmaz denileni basardim