Maya2022 3kuzuAnnesiyim yarın 13+1 inşallah gosterirse ogrenicez ALLAH’IN İZNİYLE ama 10 haftalikken erkeğe benziyor dedi hayırlısı öğrenince hemen yazicam yarın
3kuzuAnnesiyim nbhnp bızde bugun ıkılı tarama yaptık fetal dna ıcınde kan verdık. Ama cinsiyeti zaten kendımde gördüm öğrendim:)
Selinms 3kuzuAnnesiyim iki kiziniz vardi yanlis hatirlamiyorsam ucunun cinsiyeti belli demissiniz neymis merak ettim🥰
Gamozzegur Bugün 14+ 5 olduk 3cü kızımız geliyor 11.ci haftada kıza benzetmisti Bugün net kız dedi dr
3kuzuAnnesiyim Gamozzegur masallah. Bakslım benımde 2 kızım var ben bunuda kız dudunuyorum kızsa bende senın gıbı 3 lıcem:)
Gamozzegur 3kuzuAnnesiyim Dörtlü tarama testim sınırda çıkmış Bugün fetal dna için kan verdim İnşallah bisey yoktur Yaşım 36 yaştan dolayı yüksek çıktığını düşünüyorum ama herseyin hayırlısı 🙏🙏
binnur64 Gamozzegur benimle aynısınız 14+5im ben de, 3lü 4lü tarama için erken değil mi?ben en son 12 haftalıkken 2li tarama oldum
3kuzuAnnesiyim Gamozzegur bende fetal yaptırdım yasım 35 ondsn dolayı cıktı hıc bsy yok tertemız geldı sukur. Mersk etme sadece hesaplamaya yasımız eklenınce rıskı yukseltıyor hıc panık yapma:)
3kuzuAnnesiyim KayraKuzusu yok canım ınan burda benden cok mersk edemler var artık ınsallah dualarınızda benı unutmayın bende sevınecegım bır haber alayım ılk burayla paylaşıcam:)