Anasibalasi 3kuzuAnnesiyim yarin ogreniriz insallah canim 12+3 olduk insallah gosterir kendini cok merak ediyorum ikinci cocugum olmasına rağmen 🙏🏻🥰
3kuzuAnnesiyim Betul11 8 haftalık ultrasyondan belli olmuyor daha oluşmamış:) bu hafta 2 li taramam var
EzgivardaR M2k2_i-2 bende böyle alıştırdım 16. Haftada ogluşumuzu öğrendim kız diyince erkek çıkma olasılığı çok oluyor 😂
Bsragrkan Pemberuya ay canım bende 11+3 de gireceğim İkili taramay doktor söyleyecek mi bakalm bana da haber eder misiiiin
Ebrucukk Bsragrkan ay evet soyledi ya direk çat die evet kuzum yaptırdım aynı gün 11+3 de işte ozman :)
Bsragrkan ozley ay ne güzel bende 11+3 de gireceğim nasipse ikiliye belki söyler Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al insAllah 🌸
ozley Bsragrkan Biz bugün yaptırdık ikili test kan sonucu haftaya çıkacak. Ensesi normal çıktı burun kemiği oluşmuş ❤️ inşallah söyler bizim kesin değil ama benzettim demesi bile güzel 🥰 hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah🤗
songul_ismail80 3kuzuAnnesiyim bende haftaya öğreneceğim inşallah rabbim hayirlisinı versin kız hissediyorum ben bakalım hayırlısı