Ozlemdrn Dua istiyorum lütfen tüm hamislerden🤲 Bilenler bilir ben bebegimi 45 gunluklen kaybettim hem down hemde kalp yetmezliği vardi simdi tekrar bebek istiyorum bu durumda kimsenin olmasını istemem çok kötü çok korkuyorum tedirginim ama istiyorum…
Analikonline Ozlemdrn canım ben Dr a gittiğim de seAryenden 3 ay sonra da gebe kalanlar var sorun olmaz demişti ama ben o kadar kısa süreye cesaret edemedim. Sen istiyorsan bir Dr kontrolüne git. O sana söyler dikişler iyi durumda ya da değil diye. Basın sağ olsun.. en büyük acı..
Sermec27 Ozlemdrn İlk oğlumu 38 haftada anne karnında kaybettim sezaryenden sonra 7 ayimda tekrardan hamile kalmıştm çok şükür oğlum şimdi 19 aylık sabret canım imtihan rabbim tekrardan kucağını doldursun inşallah 🤲
Asfdg Ozlemdrn merhaba 1 sene bende bebeğimi kaybettim 3 buçuk aylıktı down sendromu ve kalbinde 2 büyük deliği vardı ameliyat sonrası 3 gün yaşayabildi minik prensesim Şimdi 16 haftalık hamileyim 2 li testlerim falan temiz çıktı ulturasondada herhangi bi sıkıntı çıkmıyor çok şükür rabbim inşallah en kısa zamanda şeninde kucağını doldursun rabbim bizleri bidaha evlatlarımızla sınamasın inşallah
Ozlemdrn Asfdg Rabbım kimseyi evladiyla sınamasın sizi de bebeginizle sağlıcakla sag salim kavuştursun inşallah
Asfdg Ozlemdrn amin Allah rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin bende 3 aylık sezeryanlıydım denemeye başladık 1 sene sonra tuttu bence ara vermeyin doktor kontrolünde olunda hiç bi sıkıntı olmaz 40 ondan sonra bile hamile kalan çok duydum