Deniz_yildizi Kızlar 17 haftalık hamileyim ve göbek deliğim acıyo böyle geliyo kasıklarıma kadar iniyo :( Bebek bğyüdükce geriliyormuş da yine de merak ediyorum başına gelen var mı geçirmek için ne yapmak lazım😞
Muhammedamine Deniz_yildizi birşey yapamıyorsunuz maalesef bebek büyüdükçe daha çok ağrıyor 29+3 haftalık hamileyim dışarı fırladı bunlar yaşanacak şeyler yapacak birşey yok 🤷♀️
Aysehatun Deniz_yildizi benimde çok olurdu halada oluyor göbek deliğim aşırı dışarı çıktı baya öncede oysaki içe dönüktü hepsi göbek genişlediği için ben suan 38+2 haftalık hamileyim normal yani korkma çoğu kişi yaşıyor
goncacan Deniz_yildizi benimde cok aciyodu o zamanlarda sonra gobek deligim kaybolup dışarı firladi su anda gobek deligi degil gobek pipisi adeta 😁😁😁
Deniz_yildizi Nefesliva korkuo insan bişey olcak die :(( Geçmesi için veya hafifletmek için herhangi birşey yaptınız mı
Deniz_yildizi Uhh içimi rahatlattınız kızlar teşekkr ederim😌 Çekicez artık bakalm ufaklıgın keyfine :)
Deniz_yildizi goncacan 😁😁😁😁 yaaa benimde öyle olcak sanırım çğnkü çok ağrıo acıo😁😁😁 Bir de cok yürüyünce ayakta kalınca daha şiddetli oluyo😛😛🤰🏻
Lucky Deniz_yildizi göbek deliğinizin altında karında da acı oluyormu peki ? Ben de aynı haftadayım da 😊
Deniz_yildizi Lucky evet :):) karın agrısı kasık agrısı karısık gibi Oluyor :) çok ayakta kalınca cok hareket edip yürüyünce daha cok oluyor büyüyoruz sanırım büyüdükçe geriliyor 😊😊😊