Tanembebek5 Sobb detaylı da mı çıktı canım kaç haftalıksın. Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah 🙏
hayalperest2310 Sobb yüzde 90 ı geçiyor canım Allah ın izniyle sizin bebeğinizin de geçecek arkadaşımın bebeğinde de vardı hem de bir kaç tane gözlemlendi doğunca da hepsi kaybolmustu çok şükür
Sevdesh Sobb bizimde 18 de falan çıkmıştı doktorum kendiliğinden küçülüp yok olur genelde demişti detaylıya kadar gerçekten yok olmuştu özel bişey yapmadım sadece stres yapıp takıntı haline getirme demişti doktorum
Hidoiso-06 17 haftalıgız bizde cıktı iki tane deraylı ultrasona gönderdi doktorum kist var ama harıcı başka bi sorunumuz cıkmadı şimdilik 24 haftayı beklememiz gerektıgını söyledı doktor gecip geçmedıgıne bakılcak 😔
Bussss11 Bana da kist var dediler, 18. Haftada şuan 20 haftalığız hala geçmedi ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz
GupseBeyza hayalperest2310 merhaba benimde kist dedi doktor ama geçecek zaten geçmesi down send olmayacağı anlamına gelmez burda gözükmesi de öyle olacağı anlamına gelmez bilemeyiz doğunca görürüz dedi 🥹
2022Mom2022 hayalperest2310 canım bu kist hangi kist türü peki bizede söylendi bebeğim 11 günlük basit kist var beyninde dendi çoo perişanım
eslem-m Bizimde 3 4 tane var demişti çok hızlı kayboldular, iyi ve olumlu şeyler düşünün etkisinin çok olduğunu düşünüyorum
hayalperest2310 GupseBeyza rabbim inşallah sağlıkla doğurmayı nasip etsin kimsenin garantisi yok Rabbim e emanet olsunlar ne diyelim
Sobb Rabbım kimseyi evladiyla sınamasın, inşallah hepsi geçer bütün çocuklardaki qsagoikli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin allahim
hayalperest2310 2022Mom2022 hamileyken vardı sonradan geçmişti sizin için ne dediler gözleyecekler mi acaba