Duru- Allahkahretmesin1 evet başkası olsa ısrarla alttan bakmak ister. Ben benzerini şehir hastanesinde düşük yaparken yaşadım travma olarak kaldı bende o yüzden devlete gitmeyi hiç düşünmedim . Dinçer bey gerçekten anlayışlı inşallah böyle devam eder canım
Allahkahretmesin1 Duru- ben de şehir hastanesinde kanamadan dolayı yattım 1 gece sabah alttan baktılar 2 saat sonra düşük yaptım hatta hemşireyi çağırdık hmm tamam bebek düşmüş dedi gitti Allah uzak etsin oralardan
Kayseri themomy_ bende tekdende özlem hanıma gidiyorum hazirana geliyor doğumum daha sormadim ama çok pahali değil mi fiyatlar
Duru- Allahkahretmesin1 amin canım kesinlikle insan gibi davranmak düzgün bir şekilde cevap vermek nedense devlet hastanelerinde çok zor. İnşallah bu hastane ve doktordan yana bir sıkıntı olmadan güzel bir doğum olur.
Ecem1902 Allahkahretmesin1 bnde dincer beyi cok duydum ama erkek doktor çekingem oldugu icin nagihan hanimi tercih ettim daha bi kere gttim sira da bekledim cok da sürmedi muayene acikcasi ama dogumu orda yapicam gbi dger hastanelerden yine en uygunu hüma .
Allahkahretmesin1 Ecem1902 benim kadın doktorlarla yıldızım pek barışmıyor hiçbir gittiğim kadın doktordan memnun kalmadım Dinçer beyden de öyle bir çekincem olmadı açıkcası gayet memnunum ben
Citlembikannesi themomy_ ben memorial hastanesi ozguc altuna gidiyorum . Kesinlikle tavsiye ederim. Dogum paketi sezeryan 2 gece normal 1 gece kaliniyormus. Oda suslemesi ve fotograf cekimi icinde 13 bin lira fiyat verdiler. Farkli hastaneleri duyunca buraya kesinlikle deger diye dusundum.
ZehraBbr Bende dünyamda Aynur hanıma gidiyorum en son muayene ye 300 ödedik şimdi fiyat ne oldu bilmiyorum dogumuda sormadık doktorum ilgileniyor ama geçen sefer randevulu olmamıza rağmen bır saat kadar bekledik.