mom2baby Özgür beyi bende duymuştum evet ona da çok iyi diyorlar ama ben ilk doğumumda diye gitmiştim bayram Ali’ye bugün gayet iyiydi. Normalde kerime hanıma gidiyorum ama fiyatlar çok uçuk ve kerime hanım sigortalı hastaya bakmıyormus.
Busracck @Tuccceee Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın kolay sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin inşallah . Enerjiniz uyduysa yeni bir arayışa gerek yok zaten hamilelik zor birde üzerine sürekli doktor değşmek randevu bulamamak va zor yıpratıcı
Beyzoli Busracck ben kerime hamına gidiyorum çok memnunum Sağlık sigortamız var 15 kira veriyorum sadece ilk doğumumuda orda yaptım yine kerime hoca da
Beyzoli mom2baby Acıbadem sigorta benim ki geçen sene 2.5 yaptırdık eşim oğlum ve beni ama bu sene bilmiyorum fiyatları
Beyzoli mom2baby çok fazlaymış bizim kş 10 muayene 10 kez acil tüm tahliller checkup hepsi dahil fiyatı 1 ay sonra bitiyo bi daha yaptırıcZ o da aynı olacak 5-6 bin civarı
29mn Kerime hanim a gidiyorum dogum ucreti 11 bin bizim TSO dan indirimimiz vardi 9300 e geliyo ben memnunum kendisinden
mom2baby 29mn kerime hanım sigorta şirketleriyle çalışmiyormus bende memnunum çok güzel ilgileniyor ama sigorta yaptırmak istiyorum ben
29mn mom2baby evet Gültekin beyle Kerime hanim calismiyormus bende yaptirmak istedim ama kaldi dogum geldi çatti zaten hayirlisi bakalim bundan sonrasi