Kelebekk-0307 Yanlış bir doktor tercihi falan yapmadım. Sorum '‘doktorumu mu değiştireyim veya doktorum yanlış mı?’' gibi sorular değil. Acı eşiği konusunda doğru mu söylüyor? yoksa sezaryena yönlendirmek için mi? diye sordum..
Doktorumu tanımadan '‘ÇOK YANLIŞ BİR DOKTOR SEÇİMİ YAPMIŞSINIZ’' demek ne haddinize ya?
Doktor = sadece '‘doğurtmak’' demek değildir. Ben 20. haftamdan beri erken doğum riskiyle buralara geldim. Beni sıkı takibe alan, gereksiz ilaç yüklemesi yapmayan doktoruma yanlış dedirtmem kusura bakmayın. Ben burada çok gördüm erken doğum riski olup da 3 hafta sonra doktoru çağıranları, sallamayanları… sıkı takipli, tedbirli olmayanları.. Belki 30.haftamı bile zor görecektim.
Bir doktor normal doğumu desteklese de benim sürecimde tedbirsiz ilerleyen, sıkı takip etmeyen, paso ilaç iğne dayayan bir doktor mu iyi doktor veya doğru doktor olurdu? Bunun cevabını verdiğinizde konuşalım kendi doktorunuzu övmeniz bittiyse.
Gelmişsiniz burda 15 dakika süren çok da zorlamadığınızı söylediğiniz doğumunuzdan bahsediyorsunuz. Herkesinki bu kadar sıkıntısız mı ilerliyor gerçekten? Ben de bunu merak ediyorum.