Melike3435 Kızlar selamlar, bugün doktor randevum vardı. Gonal f e başlıyoruz bugün. İlk defa kullanıcam. Daha önce kullanan var mı ? Süreç nasıl oluyor? İğne vurulurken püf noktaları var mı ? Gonal f ile hamile kalan var mı ?
Merve10 Melike3435 canım ben tüp bebek tedavisinde kullandım püf noktası muhakkak saatinde kullanman ilacın ve dozunu doğru bir şekilde yapman
Ceyda76 Melike3435 merhaba tup bebek tedavımde kullandım Duzenlı sAatınde ve yer degıstırerek vurdum Bı gun sağ bı gun sol göbek .Yürüyüş ve bol su ıle desteklemenıxı onerırım
Onurs_mommy Melike3435 Merhaba Ben de Gonal-f ile hamile kaldim. 28 haftalik hamileyim. Aynen senin kullandigin ilaclarnan tedaviye basladim ama hayrini gormedim. En son doktorum Gonal-f kullanmami soyledi yalnis hatirlamiyorsam 2hafta kullandim. Hergun ayni yerden ayni saatte gobekten kullandim. InsAllah en kisa zamanda hamile kalirsin hayirli olsun🤲🏻
minikmucizemmmmmm Melike3435 saati saatine kullan canım ben her sabah aynı saatte yaptım alarm kurup. Bir kaç dk kaçırabilirsin bir şey olmaz. Göbek deliğinden üç dört parmak sağ veya sol tarafına yap kendini kasma benim hiç morarmamıştı çok şükür ince iğne olduğundan acımıyo bile🥰 Allah gönlüne göre versin 🤲🏼
Melike3435 Merve10 teşekkürler canım. Hamilelik oluştu mu peki sende? Her seferinde yeni bir umutla başlıyoruz. 1 er defa klomen ve femara deneyimim oldu başarılı olmadı. Bir de iğneyi deneyeceğiz bakalım 🙏
Melike3435 Merve10 maşallah 🧿 peki hep aynı yere mi yaptın iğneyi göbekte yoksa farklı taraflara mı ?
Melike3435 Teşekkürler cevaplarınız için. Peki kilo durumunuz nasıl ? Kilo da etkilidir muhakkak diye düşünüyorum. Bana her gün 75 lik doz olacak şekilde kullanmamı söyledi doktor kiloma göre.