Klce12 26 aralıkta çatlatma ignes vuruldum bugün test yaptım sonucum böyle aşırı silik çıktı acaba ignenin etkisimi yoksa varmı bişi bilemedim?
Mustafayigitvebeytugannesi Klce12 canım çok silik çıkmış ama var gibi geldi bence yarın bir dha test yap olmazsa pazartesi sağlık ocağında bir kan verirsin 🌺
Klce12 Mustafayigitvebeytugannesi bende pazartesi bir kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır ilk gebeligimde düşük yaşadım umarım vardır🤲🏻🤲🏻
Mustafayigitvebeytugannesi Klce12 inşallah canım dualarim seninle anne olmayi Hak eden herkesin kucağını doldursun Allah’ım 🤲🌺
minikmucizeemaak Klce12 Bende görüyorum inşAllah bebişin sana tutunmuştur 👼🏻 Bu ay inşAllah hepimiz güzel sonuçlar alalım 🤲🏻❤️
Klce12 Mustafayigitvebeytugannesi amin canım inşallah yaa rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın🤲🏻🤲🏻🌸
Fatmarslan78 Klce12 sanmam ignenin etsi ne olacakki gebelik testi bu varsa vardr ypksa yoktur var ama yoksa hiç çıkmazdı bnmde böyle çıkmıştı
Mhtpflz Klce12 daha önce yaptım ben 12 günü iğnenin etkisi geçmişti negatif çıkmıştı geçmiştir artık iğnenin etkisi
Klce12 Kbra3352 hım inşallah hamileyimdir gecen ay yine igne yaptırmıştım test yapmıştı çizgi dahi çıkmamıştı