Nermin1o Dilaramurat bende aynıyım ölüyorum başımı kaldıracak halim yok viks kullandım oda yasakmış ne yapmam lazım
Canan- Canım ballı süt ılık suyun içine limon bal bunları tüketmeye bak bende geçirdim bunlar bana çok iyi geldi 😘
Melekkkkkkar 19 haftaligim gribim resmen ölüyorum oksurdukce kasiklarim ağrıyor doğal yönetimlerle geçirmeye çalışıyorum annemdeyim annem bakıyor bana çorba et haşlama paça falan ye meyve vitamin tüket ateşin yükselirse parol ic canim gecmis olsun
Dilaramurat Melekkkkkkar Carsamba gunu hem rekli doopler hem nst ye giricem o zaman insallah oksuruk tutmaz
Dilaramurat Nermin1o Eczaneye gittim ama doktoruna sor oyle al dedi bende almadim ama vicks surebilirsin dedi ayaklarinin altina ve gogsune bende aldim ılık suya bal zencefil limon koyup iciyorum sizde deneyin bogazi biraz yumusatiyo
Maya_deniz Ben 2 hafta resmen gripten mahvoldum ateslendim kusma yaşadım berbat haftalar geçirdim kizlar antibiyotik başlandı ama geçmedi pastili kadın doğum doktoru önermiyor ama 2 ilaçla atlattım çok şükür