Betulcoban Cok kucuk bılıyorum ama tahmın yapablen varmı maksat heycanı bastırmak tabı saglklı olsunda 🥹
Mustafayigitvebeytugannesi Betulcoban kizz sanırım. Ama daha çok küçük kesen değişeceği için ne desem yanıltıcı olur 10 ile 12 hafta arası daha net belli oluyor 🥰
Betulcoban Mustafayigitvebeytugannesi ayn canm baya kucuk aslında sekız haftalk ama bugun zor gördük 🥹
Betulcoban Anneadayi0404 canım form sayfasında ustte 3 cızgı var ya ona tıklayınca resim yukle yazıyor ona tıklarsanız yukleyebılırsın
Betulcoban Emybl benımde aynı canııım 8+5 im suan karından gozukmedı alttan bakarak gorduu dun devlettekı doktor kurtaj demıstı hatta bugun sukurler olsun baska bı doktor gordu bebegımı
Mustafayigitvebeytugannesi Emybl canım vajinal pek anlamıyorum ama erkek demek geldi içimden sen 10 ile 12 hafta flan olduğun zaman ultrason resmi olursa o zman daha net söyleyebilirim 🌺🥰
MendeS Betulcoban teşekkürler 7 haftalığım perşembe gidecem inşallah görürüm 579.5 değerim çıktı ilk kontrolüm
Zeynepz Mustafayigitvebeytugannesi Ay bende yeni öğrendim 6+4 dedi bi tahmin yapabilir misiniz acaba keseden
tubiii11 Betulcoban canım keseye göre doğruluk oranı baya az bana herkes burada erkek dedi ama kız mış 😂😍