_almirasmom Gzmklncc adete 5 gun kala normal gebelık testı yapılmaz canım erken gebelık testı yapılır
Gzmklncc _almirasmom daha önce çok kez erken gebelik testi yapıp iki çizgide kopkoyuyken negatif gördüm eczanedeki ablada hassas olduğu İçin çoğu zaman yanlış çıkıyor kaset test daha kesin sonuç verir dedi.
sari-uggli-mehmet-aga ben ilk attıgın fotograf serisindeki son attıgın fotografta cizgi görüyorum cook hafif.
ogretmenHnmm Gzmklncc gördüm canim ben ikinci cizgiyi kac dk içinde böyle oldu. Bir de erken yapmışsın biraz daha bekle öyle tekrarla testi. İnşallah vardır🤲🏻
Gzmklncc ogretmenHnmm inşallah vardır ilk 2 dakikada silikti ellerimi yıkarken baktım flaşla felanda baktım gördüm dedim heralde uykuluyum gözüm değişik görüyor dedim. Olmazsa hafta içi tekrar kan veriyim ☺️
_almirasmom Gzmklncc dogrudur benım 2. Cızgı hemen cıktı sılıktı ama cok sılıkte deıldı :) belırtılerimde vardı 🙏
Endiseliannecik Gzmklncc benimde boyleydi 5 tane test yaptim toplamda erken gebelik testide yaptim ondada silik cikti adetime daha 5 gun vardi,suan 15+4 haftalik gebeyim sanki var canim🤲