Binnur-cam Lyamayy benim doktorum bu konuda acayip istikrarlıydı ilk tahmin 11 hafta kız dedi haftaya gel bidaha bakarız dedi gene kız dedi en son 17 hafta gene kız dedi sonra 20 21 haftalarda detaylıya başka dr girdi oda kız dedi ama hep detaylıya kadar acabada kalmıştım çünkü detaylıda daha net görünüyormuş 🤩 Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değilll 🙏
Lyamayy Asellmoms Hiçbişey olmuyor , kendisi ilk çocuğum. Sadece tereddütde kaldı o yüzden böyle bi olay yaşayan var mı diğe sordum. O da ben sordum diğe söyledi söylemeyecekmiş çünkü net değildi 16da netleşecek dedi
Betul_1 Ya ben 20 haftayım bebeğin plesentası önde bebek görünmüyor fazla kıza benzetti detaylı ultrason da bile görünmedi perinatoloji kalbini bile göremedim dedi kime inanayım şaşırdım plasenta bebeği göstermiyormuş
beyzacmvrc Lyamayy 11+3 de erkege benzettm dedi 14+3 de çok erken tahmin yapmışım niye oyle bişey yaptım kız kesin dedi haftaya yine gittim 15+3 yine kesin kiz alisverisine başla dedi buna güvenerek başladım inşallah değişmez valla😄 1 hafta da gelisimi öndeydi yani 16. Haftada öğrendik gibi bişey oldu degismez herhalde boştu bacak arası
duyguogretmen61 Lyamayy 12. Haftada kıza benziyor dedi 18. haftada %99 kız ben eminim ama kız bebeklerde yanılma payı olabiliyor. Bazen erkek bebeklerde testisler geç iniyor sen yine de ayrıntılıyı bekle dedi 20. Haftada kesinleşti.
Cancan2 Mustafayigitvebeytugannesi yaa sağlıkla kucağınıza alın benim ilk çocuk o yüzden kız ya da erkek hiç fark etmez 😂
Cancan2 Lyamayy annem bana hamileyken hep erkek diyorlarmış ama ortada 😂 arkadaşım yeni doğum yaptı erkek diyorlardı kızı oldu sanırım kordonu pipi sanıyorlar bazen pozisyon net olmadığında
Lyamayy Kızlar hepimizin bebeklerini Allah bize bağışlasın, cinsiyetin hiç önemi yok evlat evlattır 🥲❤️ Hepimiz sağ salim kicağımıza alalım inşAllah 🤩
msmerveacar Cancan2 13 de erkek dediler hatta gösterdiler organını 16 da kız gibi dediler 18 dede kız gibi ama net belli olmuyor dediler 22 olduk detaylı ultrasona gideceğiz öyle netlesicek