Eceecim Aysenur222 evet herkes öyle söylüyor ☺️ Şuan çok rahat şekilde hareket ediyorum hamile gibi hissetmiyorum çatlak olmadı. Geri kalan haftalarda aniden şişmezsem küçük karın güzel bişeymiş 🤗🤗
Aysenur222 Eceecim saglıkla gelsin canım ben daha cinsiyeti öğrenmedim 14 haftada gitmeyi düşünüyorum gösterir herhalde
Eceecim Aysenur222 gösterir yüksek ihtimalle ama garanti olsun derseniz 16. Hafta civarı net öğrenirsiniz bence ☺️Bize önce kız sonra erkek dendi ordan tecrübeliyim 🤭 Gönlünüzden geçen olur inşallah sağlıkla gelsin miniğiniz 🌸👼🏻
Ftmcgdms Aysenur222 benimde on haftalikken falan çıkmaya başladı ama resmen üç aydır aynı buyukluktebu cocuk nereye buyuyor bilmiyorum 🤣 pazartesi doğuma girecem
deryarslan00 Aysenur222 daha çok minnacık belli olmaz o kadar hareketini de 18 de hissetmiştm ilk kez 20 de netleşmişti. Demekki o civarlarda büyüyor bence tadını çıkar son zamanlarda canını bile acıtacak büyüklüğü 😂
2022bebeki Honeymom17 Yook hayır aşırı büyüklüğü asla olmadi o haftalarda da. 37 deyim lastikli pantolon ve esofmanlarim hala.oluyor otobüste hamileyim diye yeni yer veren oldu 🤣
Kucuk_melegim Aysenur222 en rahat zamanlarin karnın olmadığı zamanlar inan bana şimdi karnim çok çıktı ve hic bi işimi göremiyorum 35 haftalık olduk
poyrazin_annesi28 Aysenur222 Benim de 12. Haftada kasiklarim dolu dolu oldu 😇 Gün geçtikçe büyümeye basladi. O yumru yukarı çıkmaya devam ediyor şuan 18+6 belli hamileliğim