28 Aralık muayenem vardı annemlerde memleketten gelecekti o gün ondan önce 2 gündür ağrı cekiyordum ama normal diye dusundim erken doğum riskim de vardı önce annemleri aldık sonra hastaneye gittik doktor zaten geçen hafta ultrason dan baktım nst ye gir gel dedi iki kere 100 e vuran sancım çıktı ama ben sadece ittirme ve baskı hissediyordum ağrım yoktu dedi açıklığına bakacam olmaSa yatış verecem alttan muayene etti rahim agzin kısalmış dedi acil ameliyat dedi tabi ben biraz korktum normalde 6 ocakti ama 28 Aralık’ta 36+6 da minik oğlum çok şükür ki dünyaya geldi bana doktor spinal yaptı ve ben ameliyat sırasında bayılmışım hiç bişey hatırlamıyorum gözümü açtım doktor dedi sen bizi çok korkuttun omrumuzden ömür gitti tabi o an gözüm sadece bebeğimi arıyor yan tarafta müdahale ediyorlardı galiba ben kendimden geçince oksijensiz kalmış ve hemen bebeği çıkarmışlar sonra götürdüler beni çıkardılar çok şükür ki 4 saat sonra bebeğim yanıma geldi 2. Oğluşum hayatımıza güneş gibi doğdu Allah im isteyen herkese nasip etsin ins. 🤲🤲🤲