Semamerve Kızlar doktorum şu icmemi söyledi ama etrafımdaki insanlar çok su içtiğimi bununda zarar vereceğini söylüyor lar sizce ne yapmalıyım 18 haftam 3 4 litre su iciyorum genelde h3p Bi kuskuda birakiyorlar🙏🖤🥺
ArvenMom Semamerve canım 19 haftalığım su zararlı değildir aksine faydalı ben günde 5 6 lt bazen fazla içiyorum ozel durumum da var o yuzden biraz fazla içtigim oluyor
Tubatgn Semamerve Doktor mu çevre mi önemli 🤗 Ben kum döküyorum ve günde en az (en az) 3 litre içmemi söyledi doktorlar
Emomm Semamerve ne zarar verecekmiş ? Fazla oldu su diye bebek mi boğulacak 😂 herkes her şeyi biliyor maşallah. Doktorunuzu dinleyin
Semamerve Tabiki doktor ama iste insanlar bazen çok etkiliyor su olmustu bu olmustu ki cok arastiriyorum ama iste cevre tesekkur ederjm kizlar ben doktorumu ve kendimi dinliycem🖤🙏
Asyabuse Semamerve valla bende içiyorum uyandım şişede kalan son suyumu da içtim yani gece 1 den bu saate kadar 3 lt bitmiş. Petek yanıyor insan kuruyor gerçi yanmazkende içiyodum hamilelikte içim yanıyor resmen doktorum bi sıkıntı görmedi çok şükür her şey yolunda
Rmysbyzt Semamerve bende 4 litre içmeye çalışıyorum günlük bence ne zararı olabilir ki sadece çok tuvalete gidiyoruz🥴