gkcbrdk Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim ilk başta erkek dediler sonra kız dediler detaylı ultrasonda da başka doktor kız dedi ama çevremdekiler değişir o diyip duruyor 😔 kafama çok taktım tabiki önce sağlıkla zamanında gelmesi ama yinede düşünmeden yapamıyor insan.
11115 gkcbrdk benim bi akrabamda hep erkek demişler her şeyi erkek için almışlar, doğduğunda kız doğmuş😄😄çok şaşırdık, ama detaylıda kız olduğunu söylediyse muhakkak ki kız, detaylı yanılmaz
Babykalamar gkcbrdk 16. Haftadan sonra cinsiyet degismez. Doktorlariniz yanlis gormus ve cinsiyetini saklamistir. Ama detaylidan sonra degiseni hic duymadim
Zln2152 gkcbrdk çevrendeki insanların söylemesi konuşması birşey değiştirmiyor maalesef.. detaylıda da kız demişler daha değişmez ve haftanız büyük yanılma olma olasılığı %0 artık insanları dinlemeyin doktorunuz ne dediyse o.
Bulutnidamommy gkcbrdk ikinci gebeliğimde 6 aya kadar erkek dediler sonra kız.. şoka girmiştim ve son ana kadar belirlenemeemişti.. çok şükür oğlum vardı bu da kız oldu.. şimdi 9 haftalık gebeyim.. cinsiyette yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım merak ediyorum 🤦🏻♀️