Mutlulugummm Kızlar afedersiniz ben idrarimi yaptıktan sonra peçeteyle kurularken sari akıntı geliyo peçeteye bu neden oluyor sizce 7+5haftalik hamileyim benim gibi olan var mı Allah nasip ederse 1 kasımda doktora gidicem kontrol için kalp atışını duyucaz ınsallah doktora bunu söylemeliyim...içinizi bulandirdiysam kusura bakmayın.
Gamze955 Mutlulugummm. Canim hamilelikte bazi zamanlarda olabiliyor ama doktoruna soyle idrar tahlili yapsin enfeksiyon olup olmadigini gorur en azindan.
SeherNilgnBakrc Mutlulugummm koku varsa ya da idrar yaparken yanma kaşıntı falan oluyorsa doktorunu ara idrar tahlili yapar iltihap varsa o yüzden olabilir ama dönem dönem bu şekilde akıntı gelmesi normal stres yapma
deletedmom734 Mutlulugummm ilk haftalar akıntım su gibiydi sürekli ıslaktım günde 2 3 tane günlük ped değiltiriyordum şu an hormonların hummalı bir çalışma içindeler çok normal kuzum
Mutlulugummm Gamze955 anladim canim ama enfeksiyona dair bi belirtide yok anlamadim ama ben yinede dediğin gibi doktoruma soyleyeyim
Calasun Mutlulugummm ben yasamadim ama doktora gittigimde her defasinda akinti yogunlugunu ve rengini soruyor seffaf ve beyaz kokusuz oldugu surece sorun yok diyo 🤷♀️ Bence doktoruna danis bu konuyu sen