Mihranur Merhaba arkadaşlar bursada yaşayıp memnun kaldınız hastane ve kadın doğum doktorunuz var mı acaba ?
asena0609 Mihranur Özel Esentepe hastanesi Neşe kaplan Karakaş muayene ücreti güncel 465 tl ben çok memnunum adı gibi neşeli bi insan bu ay doğumum var kendisiyle 😊
Hzem Mihranur merhaba doktorum emre uysal kendi kliniği var fsm bulvarında inanılmaz pozitif bir doktor. Doğumları sadece Acıbadem ve pembe mavide yaptırıyor.
Hzem Mihranur 2. Doğumum olucak pembe mavide doğum yaptım Buda öyle olucak imkan vara kesinlikle tavsiye ederim Bursa’nın en iyi doğum hastahanesi
glsm1625 asena0609 Doğumdan sonra nasıl geçtiğini de yazar mısın . Muayeneden çok doğum sonrası yorumları daha çok merak ediyorum ben 😊
Defnem_26 10 gün once hayat hastanesi özlem balliya sezeryan oldum 9 ay takipliydim şeker gibi doktor hep benimle konuştu serumların biri geldi biri gitti hic ağrı sızı yaşamama fırsat olmadi cok sukur hemen ayaklandim ilk sezeryanimda cok çekmiştim
Yaren_16 Orhangazi atakente tülay hanım var çok memnunum güler yüzlü her gittiğinde çok iyi davranıyor
Yaren_16 Halisenur en son gittiğimde 270 di yılbaşından önceydi bu ay sonunda yine gidecem o zaman bakalım ne kadar olacak