mavimercimek 2309 yok yok gayet haklısınız :) ben de öyle hissediyorum. Bir ara ikili testti cinsiyetti vs derken hızlanmıştı şimdi yine yavaşladı :)
2309 mavimercimek benim zor geçince hiç hızlanmadi ilk gebeliğim çok zorluyor beni ikili test yaptırdım bende ama üçlü yaptirmicam dedim doktora cinsiyet de kendini göstermedi 16 si tekrar gidicem bakalım gösterecek mi 😅😅
mavimercimek 2309 üçlü benim doktor istemedi. 12. Haftada %85 erkek demişti 16.haftada kesin erkek dedi :) siz de öğrenirsiniz inşallah 😍
Betulrtap Almilossum06 ayy aynıyız 18 mart diyor ama doktor bisey demedi daha sizinki ne zaman inşallah
Kubrakilickeseryaz Son 10 gün kaldı 😍 Heyecanlı bekleyiş. Normal olacağı için ne zaman gelecek süpriz bakalım.
Ayse5100 tazecikannee ilk gebeligim Nisan’da olacak106 gün kaldı. Tabi doğum nasıl olacak bilmiyorum sezeryan olursa belki daha erken de gelebilir. Sağlıcakla kavusalim inşallah 🤗
Aleynas bihterquenn Ayy benimde son 65 gün 🙈🙈💕 Allah hepimize bi solukta sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲
esiaks tazecikannee benimde 112 gün kaldı. Şuan için 25 Nisan görünüyor doğum tarihi ama belli olmaz tabii 😊