reyhan_ozkesiciler2 Symaydin bu hafta yapılacak 37. Haftada yapacağız dedi doktorum henüz bende sancılar yok ama hareketleri 1 hafta öncesi kadar çok fazla aktif değil bebeğimin
Symaydin reyhan_ozkesiciler2 aynen bizimde hareketler biraz azaldı bazen ben durtukluyorum o da tepki veriyor 😄
ayla__ ElifAkyol evet ya hiç olmamıştı mide yanmam gece uyuyamama bulantı bazen ne yesem midem yanıyor alev alev bişey de kullanamiyorum
Hazal63 Haticeunall yani bu gidişle en geç 37 haftada. Doğum olur dedi. Yine de en iyisini Allah bilir
Rabia_zeynep61 KeremikoBayky 140 çok yüksek değil mi 100 de doğum başlıyor, doktor ne dedi bu konuda neden o kadar oluyormuşş, veya bazen nst sıfırlamıyorlarmış öyle bir şey olabilir mii
KeremikoBayky Rabia_zeynep61 doktor artık çantaları arabaya indirin suyun sancın gelirse tuvalete bile gitmeden hastaneye koş dedi 🥴
guzelanne23 Duygu1995 32 günüm var benimde aynı şekilde neredeyse yatağa uzandığımda bile hissedemiyorum hareketlerini pek hareket etmiyor gibi sanki
Nedime54 Symaydin benim bebeğim hiç tepki vermiyor dışardan müdahalelere üff senle mi uğraşcam anne diyo sanırım 😅
_Gunes Duygu1995 benimde 34 günüm kaldi kav haftadir uyku uyuyamazdim saat basi hareketlerinden dolayi olsun tuvalet ihtiyaci olsun saat basi kalkardim simdi ise 3-4 saat rahat uyuyabiliyorum doguma cok yakin diye mi böyle oldu acaba
Rabia_zeynep61 KeremikoBayky aaa o kadar dedii ay hadi hayırlısı gelsin kavuşun bir an önce 🤗😍 merakla bekliyorum ben de
010203__esra 90 günümüz kaldı fakat plesantaya giden sağ damarımda daralma olmuşmuş sol taraftaki damardan daha çok besleniyormuş bu durumu yaşayan oldu mu şuan kontrol altındayız