busragundogan3437 Hasretkurt yaa bende aynıyım heyecandan mi nedir akla geldikçe uyuyamiyorum düşünüyorum oyle kadın içinde dönüyor
Duygu1995 guzelanne23 benimde 39 günüm kaldı. Bebek hareketlerinde azalma var bir kaç gündür sizde de öyle mi?
guzelanne23 Duygu1995 32 günüm var benimde aynı şekilde neredeyse yatağa uzandığımda bile hissedemiyorum hareketlerini pek hareket etmiyor gibi sanki
_Gunes Duygu1995 benimde 34 günüm kaldi kav haftadir uyku uyuyamazdim saat basi hareketlerinden dolayi olsun tuvalet ihtiyaci olsun saat basi kalkardim simdi ise 3-4 saat rahat uyuyabiliyorum doguma cok yakin diye mi böyle oldu acaba
eda5806 Azraannesi Benim midem çok eksiyor birde tuvaletimi tutamıyorum gece uyku problemi yaşıyorum,aynen sağlıkla gelsin minik kizlar ,bu arada benimki de kız🥰
minikbezelyemmm bendiyebiriii benimde 103 gün canım ya birşey soracağım aynı haftadayız diye çok akıntınız oluyor mu benim oluyor da
minikbezelyemmm Semanurq benim de 103 gün kaldı akıntınız normal mi benim fazla oluyor acaba herşey yokunda mı diye merak ediyorum
Semanurq minikbezelyemmm benim hiç akıntım yok 100 gün kaldı olsa da normal deniyor hamilelikte oluyormuş