Aslbal17 Luna-9 Luna-9 haberleşelim bence aynı gün olması bile çok değişik 😍😍 Sizin evladınız kız mı erkek mi?😌
Luna-9 Aslbal17 benimki erkek.sizde ne?bu yıl erkek senesi sanırım.hamile kalıp doğuranlar çevremde hep erkek doğurdu.nasıl haberleşiriz post açıp yenilemek lazım😂martın 20 doğum için gün yazdı sizdede aynımı?
bbd_ Potansiyel görürsünüz inşallah. 3 gün sonra doğumum biz de ikiz bekliyoruz. 37+5te olacak doğum bir aksilik çıkmazsa
Aslbal17 Luna-9 benim de erkek 😇 benim de 20 Mart takipleşmenin başka yolu yok mu ben de yeniyim sitede çok bilmiyorum 🤗
Luna-9 Aslbal17 20 Mart anneleri diye post açalım.o postu aramalarda yazarsak orada haberleşebiliriz😅Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah minik adamları
2prensesannes Aslbal17 bende 10 mart ile 21 mart arası dedi sezeryan cinsiyet gostermiyo bizimki benzetme ile ilerliyo ne alışveriş ne bisey özel bölge kapali
Nurcan01 Esradagli merhaba benimde 15 gün kaldı sizin cinsiyeti nedir bu arada çok az zamanımız kalmış doğum için hiç sancı hissediyormusunuz
Pin-ar Handemurat son bir haftadadır öyle zorlanıyorum ki 🥹inşallah bu hafta doğururuz hayırlısıyla 😀