Mom69 Haftaya girdik dün çok hareketli bir gün geçirdim bebeğim sadece bir iki kere hareket etti bugün sabahtan beridir ise hiç oynamiyor bu normal midir
bendiyebiriii Mom69 ben de 25. Haftaya dün girdim kaç az hareket etti dün. Bugün nasıl olacak bilmiyorum ama normal sanırım bu haftalarda. Bu şekilde yazanlara denk geldim dün gezinirken
Mustafayigitvebeytugannesi Mom69 bende 23 haftalığım bebeğim daha dün ilk defa hareket etti 1 defa ve bidaha hareket etmedi. Gün içinde ben sürekli çocuklarla koşuşturma halindeyim hiç oturmuyorum çok yoruluyorum sanırım ondan hareket etmiyor diye düşünüyorum
Mustafayigitvebeytugannesi piiremsesinannesiii sanırım yorgunluktan canım gün içinde çok yoruluyoruz.
piiremsesinannesiii Mustafayigitvebeytugannesi kız yok ben hep yatıyorum başka bir şey yapmıyorum tedirgin olmaya başladım neden hareket etmiyo bu diye
Mustafayigitvebeytugannesi piiremsesinannesiii doktoruna bir sor canım belki uykucu çocuk 😂😂 ben öyle diyorum doğunca da böyle uyumazsan görüşürüz diyorum 😂😂😂😂
Novamom_ piiremsesinannesiii kuzum tedirgin olma bende bu sebebten 2 gün önce acile gittim nst çatı muayenesi tahliller ultrason felan derken 7 saatin sonunda herşey iyi çıktı çok şükür canı haraket etmek istememiş bizimkinin
piiremsesinannesiii Novamom_ sağol canım bende iyi düşünüyorum iyi olsun diye bu hafta içi zaten muayenem var o yüzden bekliyorum sormak için doktora
Gizemgksnmz Mom69 bende 24 haftalık hamileyim bazen aşırı hareketli oluyor gün boyu durmuyor sonra yoruluyor galiba 2 gün adam akıllı hareket etmiyor normal galiba ben günde kaç kere hareket ettiğini saymıyorum
Aselhumaninannesi Mom69 valla benim kizcede 24 haftalığız canı isteyince arada kendini durterek gösteriyor birgün çok iyi hareket etti oda sanırım iki gün sağlam tatlı yedim diye 😂 ama siz supheleniyorsaniz bir doktora gozukebilirsiniz