Günaydın arkadaşlar bende sonunda doğum yaptım normal istiyordum fakat doktorum öncesinde gebelik kolestazı geçirdiğim için almamız gerekiyor bebeği dedi ve acil sezeryane karar verdik spinal istedim uyutulmadan bebeğim doğduğunda görebilmek için fakat o spinal benim kâbusum oldu okadar anestezi yapıldığı halde belime herşeyi hissettim ve okadar ağrı çektim ki sanki hiç etki etmedi gibi ağrılarım oldu kesildiğim andan dahil tam 2 saat boyunca o ameliyat masasında kavrandım herşeyi hissediyorum diye tamam dediler sonrasında beni uyutmuşlar sanırım Kısa bir süre içinde tekrar uyandım ve yine ağrı hissediyordum yine dedim hissediyorum diye ama bebeğim için sabrettim 😢3 ocakta doğum yaptım ozamandan beri kendime gelemiyorum okadar kötü durumdayım ki bebeğime dahi bakamaz oldum sağ olsunlar eşim,annem ve kayınvalidem bakıyor gözlerimi açamadan bebeğimi emzirmeye çalışıyorum berbat durumdayım 😢 bende bunları yan etki yaptı (burun akıntısı,dayanılmayacak kadar baş ağrısı,birde gözler şişti) açamaz oldum sizler bunları yaşadınız mı acaba dün acildeydim serum taktılar ağrı kesici verdiler kerkes bundan şikayetçi gelenler ne yapıcam bilmiyorum geçmezse tedavisi varmış spinal sonrası diye bugün tekrar gidicem sanırım sizler ne yaptınız aranızda yaşayan varsa Allah rızası için yardımcı olabilir misiniz çok kötüyüm gerçekten 😢