sirin96mom Cantik Ben mamaaura kullandım ama çok düzenli kullanamadım. 36. Haftamdayım henüz çatlağım yok. Cilt yapısına bağlı olduğunuda . Ben yinede kremin linkini paylaşayım :) https://ty.gl/tslvat74kp
MeralP Lierac kullanıyorum ilk doğumumdan çatlaklarım var onlarda 37. Haftadan sonra oluştu şuan 28 haftalığım yeni çatlak yok olursada takılmıyorum zaten☺️
120720 Cantik Ben ne denediysem olmadı hiç biri işe yaramadı valla vücut yapınız müsaitse engel olamıyorsunuz. Karnımdan başlıyor ta bacakalarımın altlarına kadar vücudum resmen harita gibi oldu benim. Bir ara eşim aktardan bir tane yağ almıştı o biraz geçirdi bende şaşırmıştım ama sonradan oda etki etmedi
aframoms13 Cantik göbeğim büyümeye başlarken bio oil ve lierac kullanmaya bailadım şuan 33 haftadayım ve hiçbir yerimde çatlak yok hergün sürüyorum sürekli nemli ve yumuşak tutuyorum bunun etkisi çok büyük bence. Annemin göbeği kalça ve bacakları harita gibi bu arada genetik diyenler var ama bende olmadı umarım olmaz :)
krdelen41 Cantik 24.hafta çatlamaya başladım ilk, nasıl olsa çatlamıyorum diye 1 gün sürüyosam 10 gün sürmüyodum hiçbişey Bio oil kullanıyodum. Sonra zaten heryerime yayıldı çatlaklar hiçbirseu yaramadı😂
Dilaraanl ayselll06 yaa hemde nasıl belim öyle kaşınıyor ki bakıyorum o çatlayan yerler kaşınıyo. Belim niye çatlıyor yani😂
Yarenylmz Her gün nemlendiriyorum , bol su içiyorum ve az kilo almaya çalışıyorum eğer çatlarsam yansın bu dünya 😅😅
MelisBerdo Cantik en büyük korkun çatlamak 20. Haftadayım 6 kg aldım ama henüz çatleğımmyok. Doktorum mustela yada lierac önerdi. Ben lierac kullanmaya başladım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürüyorum 💓
busrademirtas025 MelisBerdo bence korkuyla yaklaşma ya bi kadının yazısını okumuştum. Demişki bunlar (çatlaklar) bana yavrumun hatırası. Öyle düşünürsen daha mutlu olursun.
busrademirtas025 Zeba bende 37 hafta bitti ve karnımda bir sürü çatlak var. Yapacak bişey yok yani buna malesef
Haticeaydmr Cantik lierac aldim. Ama kullanımı zor olsa da kantaron yağınin daha faydali oldugunu düşünüyorum. Her gece yogun bir sekilde kantaron sürüp bez ile sarıp yatiyorum. Gun icinde bazen lierac sürüyorum. 35 hafta bitti cok şükür catlamadim. Ilerleyen haftalarda ne olur bilemem ama bebek oncesnde bile basenimde catlak vardi. Cok yatkinim normalde catlamaya. Kantaron mucize diye düşünüyorum
Secilb Seda Altından çatlak oluşumu önleyici krem kullandım, başta bio oille başladım. Son aya kadar çatlamadım 36.haftadan sonra durduramadım çatlamayı. Bacaklarım ve kalçamda çatlaklar oluştu.