cansualisa Kızlar gram burnmdannn nefes alamıyorum ıkısın de de tuzlu su yaptım yok duşa girdim yok buhar verdim yok vikssss sürdüm yok deliricemmm yatamıyorum :( ne yapabilirim kızlar acil 4 gün snra doğumum var
Ovgusss cansualisa balım kaynar suya viks koy biraz başına havluyu kapat azar azar bekle öylece , bende çok çektim cidden çok zor ve sıkıcı Yada otrivin sprey al oda açıyor burnu
Busbusu Bnmde çok tikaniyo önce tuzlu su yapıp burnumun ikisinde peçete koyuyorum yıkıyorum 5 10 dk sonra çıkarınca bira acilmis oluyo agizdn nefes alıyorsun bı sure
MaviK Ovgusss neden oluyor peki ? 10 haftalık hamileyim 2 haftadır tıkalıyım ama hasta değilim gribal bir durumda değil . Çok istifa etmekten dedim ben ama bugün artık tak etti doktora söylerim diyordum
Sonys Ovgusss otrivin gebelikte kullanılmıyor. Ben de ilk 3 ay çok yaşadım tıkanıklık, okyanus suyu fıs fıs var o iyi gelmişti
[silindi] cansualisa sarı kantaron yağı ödemi temizliyor, doktorunuza sorup yapabilirsiniz. Bebeklerin burnuna damlatılmasına izin veriyorlar belkş hamilelerede verir
Ovgusss MaviK hamilelikte artan östrojen hormonu mukozalarda şişme ödeme yol açıyormuş Buda salgıyı durdurunca tıkanıklık meydana geliyor 😓
[silindi] cansualisa ben oğlumun burnuna damlatıyorum 2-3 damla ama sorun yada araştırın öyle yapın isterseniz
Asyabuse cansualisa korkunç kötü kokan bi yöntem ama ben instagramda görüp denemiştim. İşe yaramıştı 🙈🙈 canikom alıyosun sarımsağı soyuyosun burun deliğine sokuyosun o sarımsağın acısı söküp atıyor her şeyi 😁 ayy baş ucuma soğan kesiyodum burnuma sarımsak sokuyodum bi de zeytinyağıyla boğazımı sarıyodum eşim lahmacun gibi kokuyosun demeye başlamıştı 😂😂
vyusala cansualisa burnumu təmizləfikdən sonra (adi su ilə) bir damcı tökürəm burnuma gecə boyunca rahat nəfəs alıram