Fuzey Agustosun 26 son adet gunum. Bugun kalp atisini duymaya gitdik. Iyi gelişiyo.kese goruluyo ama embiriyo inkisaf etmiyo. Ama utrason dediki bir hafta sonra gel yine bakalim, 5 haftalik gornuyor simdi ama 7+4 olmali. Sizlerde oldumu gelisdimi sonradan?
Fuzey Sedahatun evet bakdi. Iki farkli hastenede utrasona girdim biri artik ilac yazsin doktorun duşsun dedi. Ama kendi doktorumun hastanesine gitdim o dedi var ama bir cok zaif
Ozlemdmrkn O haftalar da benim de 1.5 hafta geriden geliyor Du şimdi 1 hafta önden gidiyor vitaminlerine kendine dikkat et düzelir inşallah
Ozlemdmrkn İnşallah düzelir seninde hiç birşey yiyemedim hala gram zayıflamanın hatta kendim 9 kilo verdim ama çok meyve falan tüketiyorum asla hazır gıda yemiyorum belki vitaminden olmuş olabilir diye düşünüyorum sizde deneyin
Bernaderen Sen ona iyice baktır aynı seyi bende yasadım benimki bir hafta geriden geliyodu sonra o bir kac güne düstü en sonundada gelişimi ve kalbi durdu 10. Haftada kaldı 12+5 olması lazımken baska doktora daha git iyi bir doktor olmasına dikkat et o anlar
Fuzey Bernaderen doktorum iyi ama ilk utrsona bakan dedi duşmesi lazim. Ama ikinciye gitdim o dedi bir hafta sabr edelim ola bilirki gec inkisaf etmis olsun. Rabbim hayirlisini nasib etsin🙌
Bernaderen Fuzey evet hersey olabiliyo zamanla belli oluyo inşallah bir sorun cıkmaz canım iyi haberlerini bekliyorum❤️